Denizli Su Arıtma

su arıtma servisi numarası

Denizli su arıtma

DENİZLİ SU ARITMA CİHAZI FİYATLARI

BİNA-APARTMAN-MERKEZİ SU ARITMA SİSTEMLERİ

DENİZLİ SU ARITMA

2 YIL GARANTİ

UYGUN ÖDEME SEÇENEKLERİ

%100 MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ

PROFESYONEL TEKNİK SERVİS

-Tüm kartlara 9 taksit imkanı

-Nakit ödemelere özel indirim!

KULLANIM ALANLARI

İçme Suyu

Yemeklerde

Akvaryum

Sebze ve Meyve yıkama

Çay ve Kahve

Ütü suyu

Denizli su arıtma; Denizli’de uzun bir geçmişe dayanan firmamız su arıtma sistemleri alanında faaliyet göstermektedir. 15 yılı aşkın süredir sektörün içerisinde bulunmamızın yanı sıra denizli su arıtma firmaları arasında kendisini ispat etmiş bulunmaktadır. Geçmişe dayanan tecrübeleri  ve iyi bir hizmet anlayışı ile siz değerli müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda Kaliteli ve uygun fiyat garantili su arıtma sistemlerinizin;
Satış,bakım ve takibini yapmaktayız. 
Denizlide su arıtma firmaları denildiğinde Sağlık ve kalite denince akla gelen firmalardan birisi olmamızın yanı sıra sattığımız bütün ürünlerin arkasında durmaktan gurur duymaktayız.
Sizler için uygun olacak sistemlerin projelendirilmesi,analizi ve montaj öncesi kontrolleri tarafımızca ücretsiz bir şekilde yapılmaktadır.

FAALİYET ALANLARI;
a- 
Reverse osmosis sistemler

b- Deniz suyu ozmoz 

c- Bina-apartman-site’ler için merkezi su arıtma ve bireysel su arıtma sistemleri

d- Ultraviyole sistemleri

e- Yumuşatma sistemleri

f- Tortu tutucu ve klor tutucu filtrasyon sistemleri

g- Kum,karbon,reçine vb medya değişimleri

BAKIM VE ONARIM İŞLEMLERİ;

1- Evsel su arıtma cihazı filtre değişimleri ve bakımı

2- İşyerleri su arıtma sistemleri filtre değişimleri ve bakımları

3- Merkezi su arıtma sistemlerinin (yıllık) karbon ve uv bakımları ve değişimleri

Denizli Su Arıtma Cihazı

Denizli’de 15 yılı aşkın süredir su arıtma sektöründe hizmet veren Denizli su arıtma her geçen gün sizlerinde desteğiyle büyümeye devam etmektedir. Sizlerin ihtiyaçları doğrultusunda çözüm ve ihtiyaçlarınıza yönelik projelendirmeler ile en iyisini ve en ekonomik çözüm odaklı yaklaşımlar sunmaktadır. Denizlide en uygun ve ekonomik fiyatlı su arıtma cihazları konusunda iddaalıyız ve bu yaklaşımımız ile siz değerli müşterilerimize hizmet vermekten gurur duyuyoruz.

Denizli Su Arıtma Firmaları

Denizli’de çok sayıda su arıtma cihazı satışı yapan firma bulunmaktadır. Su arıtma cihazı almak isteyen müşterilerimiz piyasa araştırması yapmak ile beraber en doğru kararı vermektedir. Firmamız Denizli’de su arıtma cihazı satışı ve filtre değişimleri yapmaktadır. Kullanmış olduğumuz cihazlarımız patentli ve 2 yıl garantilidir, tüm cihazlarımızın Dünya sağlık örgütü tarafından onaylanmış sertifikalara sahiptir. Sizlerinde bu konuda dikkatli olduğunuzu düşüyoruz ve su arıtma cihazı almak isteyen müşterilerimizin en dikkat ettiği hususlar’ın başında tavsiye ve yorumlar gelmektedir.
Denizli’de en iyi su arıtma cihazını alıp kaliteli ve sağlıklı su içmek sizinde hakkınız.

Denizli su arıtma firmaları arasında tavsiye ve öneri üzerine araştırma yaparak bizimle karşılaşmanız  bizleride memnun etmektedir, Kalite asla tesadüf değildir.

Denizli Apartman-Site-Daire İçin Su Arıtma Cihazı

Denizli su arıtma olarak; su arıtma denince akla gelen firmalardan olmaktan gurur duyuyoruz. Şehrimiz genelinde kireç,tortu,klor vs insan sağlığını olumsuz yönde etkileyecek bütün dış etkenlere çözüm buluyoruz. Denizli’de faaliyet gösteren firmamız Apartman, site, villa, toplu yaşam alanları, işletmeler, evsel tezgah altı su arıtma cihazları konusunda satış-takip ve ücretsiz keşif hizmeti vermektedir.
Bina için kurulacak sistemler’de su ile çalışan tüm cihazlarınız  kurulum yapıldığı günden itibaren sorunsuz çalışacaktır.
Firmamız Su yumuşatma,Kuyu suyu arıtma, aktif karbon filtrasyon, ultraviyole ve tortu tutucu filtrasyonlar ile sizlere en uygun sistemi projelendirmekten gurur duymaktadır.

Denizli Su Arıtma Filtre Değişimi

Denizli su arıtma olarak su arıtma cihazınızın filtre değişimleri belli periyotlarda yapılmalıdır.Denizli’de su arıtma cihazınızın filtre değişim periyotları bölge bölge değişkenlik göstermektedir.Sediment filtre : 6-12 ay  gac-cto karbon filtre : 6-12 ay Membran filtre: 12-24 ay Post karbon(Tatlandırıcı) 12-18 ay olarak değişmektedir. Bunun başlıca sebepleri şebeke suyu sabit bir yapıya sahip olmadığı gibi alt yapı ve suyun yolda karşılaştığı durumlar yüzünden suyun kimyası sabit değildir, değişiklik gösterebilir.

DENİZLİ SU ARITMA;
Adres;
Deliktaş mahallesi, 2018 sokak No:7 Pamukkale/DENİZLİ

İletişim;
0552 344 32 59

0
Toplu Konut-Merkezi Arıtma Sistemi
1100
Evsel Su Arıtma Sistemi
200
İşyeri Su Arıtma sistemi